logo

Elektrotechnische Installatie

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan.
We zijn tegenwoordig omringd door elektrische apparaten zowel in de werk- als woonomgeving.
De technologische ontwikkelingen blijven niet onopgemerkt bij Nederlanders.
Steeds vaker willen mensen de modernste snufjes in hun bedrijfspand of woning.
Veel nieuwbouw wordt daarom standaard al voorzien van zorgvuldig ontworpen elektrotechnische voorzieningen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften en flexibel zijn voor toekomstige ontwikkelingen.
VOF Kort & Poldervaart adviseert en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en de installatie hiervan!


Kennis van zaken

Onze mensen beschikken naast de juiste vakopleidingen ook over jarenlange ervaring en zijn bekend met de nieuwste voorzieningen.
Afhankelijk van het soort gebouw, de verschillende functies in het gebouw en de wensen van de opdrachtgever moet er de juiste keuze gemaakt worden in de technische mogelijkheden.
Bij ons is ieder installatie ontwerp uniek.
Bij VOF Kort & Poldervaart kunt u terecht voor het installeren, controleren, keuren en onderhouden van licht-, kracht- en zwakstroominstallaties.
U weet zeker dat uw installatie aan alle laatste voorschriften voldoet.


Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Dat wil zeggen dat wij ernaar streven elke klant naar zijn wens behandelen.
Of het nu gaat om een stopcontact in een woonhuis of de installatie van een kantoorpand of scholengemeenschap, alle mogelijkheden zijn aanwezig!
Wij gebruiken alleen top kwaliteit materialen. Om hiervan verzekerd te zijn, kopen wij onze materialen bij gerenommeerde groothandels, zoals de Technische Unie, Migomo en Yesss Electrical.


Communicatie

De manier van communiceren is door de jaren heen flink veranderd.
Hierbij heeft Internet en mobile telefonie voor een revolutie gezorgd.
Bijna alle informatie uitwisseling gaat tegenwoordig over datakabels of draadloos.

Netwerk

Eigenlijk is alles tegenwoordig één groot netwerk, In de moderne woon- en werkomgevingen worden gestructureerde bekabelinginfrastructuren gebruikt.
Voor iedereen is het dus belangrijk dat deze zaken goed functioneren en daarom moet de kwaliteit van de geleverde en geïnstalleerde datanetwerken volgens ons gewoon perfect zijn.
Wij verzorgen uw bekabeling zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.


Verlichting

Wand-, plafond- of buitenverlichting

Licht is nodig, thuis, op straat en op het werk, om ‘s nachts en overdag bepaalde objecten goed te kunnen waarnemen.
Er zijn vele soorten verlichting.
De ene soort is gemaakt voor het verlichten van een grote ruimte, het andere soort weer op het creëren van een zachte sfeer in een ruimte.
Voor iedere omgeving is wel een oplossing te vinden die aansluit bij uw wensen.
VOF Kort & Poldervaart kan voor elke situatie een goed advies geven en een passend aanbod doen op iedere wens.
Of het nu gaat over een LED of TL-armatuur, op- of inbouwspot of een design wandarmatuur, wij kunnen alle gewenste verlichtingsinstallaties voor u verzorgen!


Beveiliging

Beter voorkomen dan genezen

Elke 10 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats. Gelukkig zijn er manieren om inbrekers af te schrikken of de schade beperkt te houden. Zoals een betrouwbaar alarmsysteem en camerabewaking.

Draadloos alarmsysteem

Bij een huis dat niet goed beveiligd is, kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen. Hoe voorkomt u dat? Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed beveiligingssysteem. Een gecertificeerd beveiligingssystemen kan waken over uw woning, familie en bezittingen.

Camerabewaking

Beveilig uw woning en gezinsleden met beveiligingscamera’s. Zij houden voor u een oogje in het zeil, zowel in als buiten uw woning. Handig voor als u zelf niet thuis bent. Bovendien kunnen camerabeelden u helpen om mogelijke inbrekers achteraf te identificeren. De camerabeelden zijn (eventueel) live te bekijken op uw smartphone of tablet.


Domotica

Wat is domotica?

Domotica (een samengesteld woord met het Latijnse woord voor huis: ‘domus’ en elektronica) is een geheel van geïntegreerde technieken die een woning met al haar apparaten en (sub)systemen omvormen tot een intelligent, zelfsturend gebouw. Daarmee creëren we een gebouw dat voldoet aan uw wensen op het gebied van veiligheid, zorg, comfort en luxe. Juist die integratie maakt dat een hoger niveau van comfort mogelijk is.

Met één druk op de knop . . . leuk voor thuis én op de zaak!

Domotica zorgt er in feite voor dat je met een enkele druk op de knop meerdere elektrisch bedienbare systemen kunt bedienen. Soms zelfs op afstand. In de woning komt een soort centrale post. Dat is een systeem dat ook steeds weer aangepast kan worden aan uw wensen en behoeften. Al is het Latijnse ‘domus’ in de naam verwerkt, dit systeem is uiteraard ook van toepassing in kantoren, bedrijven en zorginstellingen.

Veelzijdigheid

Onze domotica-systemen zijn zeer geavanceerd en bieden een hoog comfort. U kunt er vele systemen mee bedienen en programmeren: verlichting, verwarming, audio & video, beveiliging, camera's, deuren en poorten, rolluiken, tuinberegening, technische alarmen, enzovoorts.

Kiezen

U zult merken dat zodra u met een domotica-systeem te maken heeft, u steeds meer mogelijkheden ontdekt. U kiest wat u in eerste instantie in het systeem wilt opnemen, zoveel en zo weinig als u wilt, volgens uw wensen en uw budget. En u realiseert zich dat het systeem flexibel is en later aangepast kan worden, zonder hak– en freeswerk. Als de basis-infrastructuur maar goed gekozen is!

Levensloopbestendig wonen

Een woning is levensloopbestendig als de technische installatie is aan te passen aan de wijzigende levensomstandigheden en de daarbij behorende wensen en behoeften van de bewoner.

Moeilijk? Niet moeilijk!

Domotica-systemen zijn veelzijdig: alles kan geautomatiseerd en geprogrammeerd worden, toch blijft handbediening altijd mogelijk. De mens blijft de baas!

Bediening

De bediening gebeurt met schakelaars, maar kan ook met een touch-screen, afstandsbediening, internet of telefoon.